Termes

Avís Legal

Titularitat

En virtut de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que la web que està visitant situada sota el domini jjmoll-advocats.com pertany a JJ MOLL ADVOCATS (denominació comercial de l’advocat Jaume J. Moll Garcia, d’ara endavant “el propietari”),

Objecte

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que ho utilitzarà conforme al present avís legal i les Condicions Particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris, exceptuant les que s’inclouen a l’àrea privada.

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques comercials, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat del conjunt expressat anteriorment que integren JJ MOLL ADVOCATS, o de tercers que han autoritzat el seu ús a de el conjunt expressat anteriorment que integren JJ MOLL ADVOCATS. Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació, supressió o manipulació sense l’expressa autorització per escrit de qualsevol dels quals integren del conjunt expressat anteriorment sota la marca JJ MOLL ADVOCATS.

L’accés a aquesta web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.

El conjunt expressat anteriorment que integren JJ MOLL ADVOCATS es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, a qualsevol moment i sense previ avís.

Responsabilitat

La informació d’aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, cap dels integrants del conjunt expressat anteriorment sota la firma JJ MOLL ADVOCATS es responsabilitza dels errors de contingut, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Cap dels integrants del conjunt expressat anteriorment sota la signatura es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

Cap dels integrants del conjunt expressat anteriorment sota la marca JJ MOLL ADVOCATS es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i qualsevol dels integrants de JJ MOLL ADVOCATS es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari qualsevol dels integrants de JJ MOLL ADVOCATS, tots dos se sotmeten als Jutges i Tribunals que legalment correspongui a Espanya.

  • Install social plugin that has it's own SHORTCODE and add it to Theme Options - Socials - 'Login via Social network' field. We recommend: Wordpress Social Login
Minimum 6 characters