La nostra filosofia

El despatx neix amb la ferma voluntat de prestar serveis jurídics i empresarials per a persones i empreses amb una atenció globalitzada. L’objectiu principal marcat és el d’oferir un ampli assessorament jurídic, identificant-nos amb els problemes i inquietuds dels nostres clients, oferint solucions de qualitat a qualsevol problemàtica jurídica.

Amb un tracte personalitzat i confidencial, JJ MOLL ADVOCATS proporciona solucions efectives als problemes de les empreses i dels particulars des del marc legal, oferint un servei dinàmic i experimentat perquè compta amb un equip d’advocats que, des d’una perspectiva multidisciplinària, aborden qualsevol conflicte legal amb una visió global i preventiva. La qualitat i l’eficàcia caracteritzen la prestació del servei de la nostra firma, en aportar solucions adequades per a cada client en funció de la seva idiosincràsia i de les característiques de cada situació o problema. Sent l’objectiu principal del Despatx l’oferir un assessorament jurídic ens identifiquem amb els seus problemes.

Per a l’empresa, JJ MOLL ADVOCATS li recorda que no només ha d’enfrontar-se als problemes quan aquests han aparegut, sinó que ha de ser conscient de la importància de prevenir-los. Per als seus clients, la firma s’anticipa en l’anàlisi de les conseqüències futures que puguin derivar-se de les seves actuacions, orientant-los en la seva prevenció.

La prestació del servei ve organitzada en diferents àrees del Dret i Economia amb l’objectiu de donar resposta a totes les necessitats del client.

Els nostres serveis transmeten els següents valors:

  • Excel·lència en el treball: la qualitat i perfecció en cada encàrrec professional que se us encomana
  • Confiança, honestedat i tracte personal: la relació advocat-client es basa fonamentalment en la confiança que mútuament es dipositen
  • Disponibilitat, eficiència i ràpida capacitat de resposta: la immediatesa respecte a una controvèrsia així com el contacte continu amb el client és una altra de les nostres màximes.
  • Caràcter multidisciplinari i especialització: les diferents àrees de pràctica de les quals es compon el Despatx abasten un servei d’assessorament integral als clients i són dirigides per professionals que compten amb diversos anys d’experiència i especialització.

Aquesta vocació de servei, d’altra banda, presideix tots i cadascun dels actes quotidians que realitzen els nostres professionals i ens estimula, dia a dia, per superar-nos i arribar així a estar “A PROP DEL CLIENT”